علی اکبر زین العابدین :
اگر بچهای تکلیف نمینویسد، گیر ندهید، خودش میداند و معلمش. اگر بچهای از خوابِ نازِ صبح بیدار نمیشود، خودش میداند و ناظمش. اگر درس نخواند، خودش میداند و کارنامهاش. به پدر و مادرش مربوط نیست.
به پدر و مادرش این مربوط است که با هم در خانه دعوا نکنند، تفریحات خارج از سن و سال بچه ایجاد نکنند، وسط هفته تا دیروقت مهمانی نباشند، بچهشان را کتابفروشی و موزه و پارک ببرند، در خانه میوه داشته باشند، با بچهشان بازی کنند، شبها موقع شام همه دور سفرهی غذا گفتگو کنند، با پوست میوه شکلهای عجیب و غریب درست کنند، هر از گاهی با معلمِ بچه دیدار کنند، به بچه یاد دهند توی اتاقش گلدان داشته باشد و هر روز از آن مراقبت کند، برایش اسباببازیهایی بخرند که دستِ بچه ورزیده شود، خودشان هم – بلا نسبت! – یک وقتهایی کتاب بخوانند. با بچه شوخی کنند. هی نگویند: «پول نداریم.»، سر بچه منت نگذارند که برایت فلان و بهمان کردهایم، حواسشان باشد دوستهای خوب دور و بر بچه باشد... همین!
باتشکرازآقای حضرتی که این مطلب راارسال کرده اند.
باور بفرمایید همه تلاشمون بر اینه که بتنویم همه این مواردى که شما فرمودید رو رعایت کنیم ولى نگرانی راجع به عملکرد صحیح بچه ها گاهى موجب می شه که نتونیم اون استقلالى رو که مد نظر شماست براشون قایل بشیم.سپاسگزارم.
باتشکرازحسن نظرشما
شروع هرکاری مهمترین قدم می باشد وشناخت (درک مسئله )ضامن موفقیت درهرکاری میباشد.
با سلام
آقای علی اکبر زین العابدین با ادبیات خاص خود بطور اجمالی به مهارت های فرزند پروری اشاره می کند که کلیه والدین باید داشته باشند ولی متاسفانه بنا به دلایلی اغلب والدین امروز یا از این مهارت ها بی بهره هستند و یا مهارت های آنان در حد استاندارد و متعارف نیست
از آقای حضرتی عزیر هم به جهت پست کردن این مطلب مفید تشکر و قدردانی می شود